Krogstad viser hva han er god for i Arvika, Sverige, med en dominans uten like!
 

Hele helgen har Henrik dominert ute på banen og vunnet alt utenom ett heat med god margin ned til nestemann! Helt hinsides rå prestasjon i en enhetsklasse hvor alle bilene er helt like.

 Endelig klaffer det skikkelig for Henrik og resten av teamet! 

 

Kvalifisering og finaler.

Det hele starter med at Henrik, selv fra fjerde startspor, vinner den første kvalifiseringen. Han stiller derfor i første startspor, såkalt "Pole position" i den andre av fire kvalifiseringer. 
Herfra går det nesten på repeat for Henrik og teamet hans #Yellowsquad.
Henrik tar starten, kommer først ut av første sving og drar ifra feltet på hver runde. 

Motorsport blir som regel målt i tideler og hundredeler av sekund, men her klokker altså Henrik inn en total-tid i ene kvalifiseringen hele FIRE sekunder foran nestemann på listen. 
Dette var en såpass god tid at hele syv "Supercars", som kjører klassen over og har 300 hestekrefter MER enn Henrik, måtte ta til takke med en tregere total-tid. 

Det samme skjer i både semifinale og finale, hvor Henrik viser en fart ingen er i nærheten av å matche! Det plukkes meter for meter på hver runde og han får kjørt helt sitt eget løp og sine egne linjer som han perfeksjonerer for hver sving. 

Han går over mål som førstemann og tar hjem årets første seier! Med en sånn prestasjon klatrer han hele fire plasser i sammendraget og leder nå mesterskapet!

Coaching fra selveste VERDENSMESTEREN i rallycross!!


I dette løpet kjørte ikke den regjerende verdensmesteren Timmy Hansen selv, og var heller Henriks personlige coach under hele arrangementet. Noe som så ut til å fungere utmerket!  Timmy har stor tro på Henriks fremtid i sporten, både for hans rolle i team-sammenheng, evnen til å analysere kjøringen sammen med coach og ingeniør, og ikke minst hans evne til å alltid kjempe i toppen. 

Som stolt sponsor kan vi ikke annet enn å bøye oss i støvet og gratulere Henrik med denne fantastiske prestasjonen!