Ford og Auto 8-8 satser videre sammen med Henrik Krogstad i 2018! 

I år skal Henrik prøve seg i RX2 serien, som er en ren støtte og rekruteringsklasse for World RX! 

2017

Med både motgang og medgang i fjorårets sesong i den skandinaviske serien "RallyX Nordic", endte det hele med en imponerende mesterskapspall for Henrik Krogstad. Auto 8-8 Vestlandske var med som sammarbeidspartner, og fulgte Henrik gjennom hele fjorårssesongen.

-Vi ble skikkelig imponert over prestasjonene til Henrik, og er svært glad for at vi også i år kan være med å støtte opp under den jobben Henrik og hans team gjør også i 2018, sier adm leder hos Auto 8-8 Vestlandske, Roar Måseide

Videre satsning:

Med et såpass bra resultat i sin første sesong i rallycross, ga det en ny giv for Henrik til å fortsette satsingen. Det neste naturlige steget er å prøve seg i "RX2" serien. Det blir en stor økning både i budsjett og konkurranse, men det hviler ingen tvil om at Henrik kan være med å kjempe om seieren også i denne klassen!

RX2 i 2018:

Serien RX2 er en ren støtte og rekrutteringsklasse for serien "World RX", hvor meritterte førere som Petter Solberg, Andreas Bakkerud og Sebastien Loeb konkurrerer! Alle løp foregår på samme event, samme bane og samme forhold som World RX. Serien og bilene er designet direkte for å rekruttere førere til denne øverste klassen og er derfor et viktig springbrett og en stor mulighet for å komme seg opp og frem rallycross. I tillegg blir det også sendt på TV i 70 land, inkludert her i Norge på NRK. Serien består av syv løp, i syv forskjellige land og tre forskjellige kontinent!

Ford Fiesta:

Alle bilene som blir brukt i RX2 serien er basert på en Ford Fiesta. Bilene har firehjulstrekk, og en 2,4 liters Ford Duratec midtmontert bensinmotor på 310 Hk. Bilene har såkalt "push-rod" hjuloppheng, en 6 trinns sekvensiell girkasse og er bygd for holdbarhet og føreforbedring til "Super car".