Større, romsligere og mer komfortabel

VG trillet 6eren på terningen: En briljant ladehybrid. Nye Kuga er både bredere og lenger enn den utgående modellen, noe som gir bedre plass både til de som sitter foran og de som sitter bak. Den bakre seteraden kan skyves frem og tilbake, noe som gir økt fleksibilitet, og mulighet til å tilpasse hvor man har behov for mest plass.

Nye Kuga har ulike kjøremoduser for optimal ytelse under ulike kjøreforhold. I tillegg til normal, sport og økonomi har du moduser tilpasset glatt underlag, dyp snø og sand. Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km, et romslig bagasjerom på opptil 510 liter, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger alt til rette for at den nye Ford Kuga blir en vinner i det norske markedet.

Vi har flere gunstige kampanjer og nye Kuga ladbar hybrid får du nå fra kr 454.000,-

Det beste fra begge verdener

Uansett hvor du skal, bruker helt nye Kuga ladbar hybrid to kraftkilder for å få deg dit mer effektivt enn noensinne. Et avansert elektrisk drivverk lar deg ta turer opptil 56 km med null utslipp, og kan lade alle steder du har tilgang til strømnettet. For lengre turer sikrer en tradisjonell forbrenningsmotor at du kan kjøre så langt du vil, med powersplit-teknologi til å lade hybridbatteriet mens du kjører.