Haukebø & Rødseth AS er en av Norges eldste bilforhandlere. Med tett på 100 års fartstid har vi kompetansen og erfaringen du trenger for å få gode råd om bil.

I dag forhandler vi merkene Ford, Mitsubishi og Subaru. Våre rådgivere er alltid oppdaterte på de siste modellene, hva slags ekstrautstyr som kan oppdrives, og hvilken bilmodell som kan passe deg best. 
I tillegg har vi til enhver tid minst 30 brukte biler på lager. Vi har også samarbeid med andre bilforhandlere, og kan skaffe deg bruktbilen du er ute etter hvis ikke du finner den hos oss i dag.

Velkommen innom for en hyggelig bilprat.

Historikk

I 2008 markerte Haukebø & Rødseth AS sitt 90-årsjubileum.. Utviklingen i fimaet har vært formidabel. Fra kummerlige forhold på Utstillingsplassen til lokaler i Solemdalgården til datidens nye og moderne lokaler i Romsdalsgata, og videre til topp moderne lokaler på Fuglset. 

I 1918 kjøpte de to fetterne Peder Haukebø og Ottar Rødseth selskapet Aarø Automobilselskap, og etablerte Haukebø & Rødseth, og startet straks sin forretningsdrift. De startet med byens første - og eneste - bensinstasjon. 
Etter hvert kom det flere biler til byen, og salg av utstyr ble aktuelt. Det ble også snart spørsmål om noen kunne reparere, og det kunne vi! -Dermed var historien i gang!